Amazon Quiz Answers Today 2nd June 2021

Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Answers Today 2 June 2021 Win Pay Balance and another Exciting prize. All Today Amazon Quiz Answers are below. find All the Correct Answer and Submit to Win Pay Balance and other Exciting prizes.

  • Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers – Win 10000 Pay Balance
  • Amazon World Milk Day Quiz Answers – Win Rs.25000 Pay Balance
  • Amazon Funzone Solve The Sudoku Quiz Answers – Win Keep Your Mind Sharp
  • Amazon Crack The Math Quiz Answers – Win Exciting Prizes
  • Amazon Funzone Jackpot Quiz Answers – Win 75000 Pay Balance
  • Amazon Jackpot Wednesdays Quiz Answers – Win Oneplus 9 5G, ₹20000 & More

Hello, guys Welcome to the new and fresh Amazon Daily Quiz Contest. enter the Amazon Quiz Answers Today 2 June 2021, and submit the correct answers to the Question of 2 June Amazon Quiz Answers Today, and You can Win Pay Balance and Maore prizes.

Amazon Quiz Answers Today 2nd June 2021
Amazon Quiz Answers Today 2nd June 2021

Amazon Daily Quiz Answers – you can Utilize Your Mind & Knowledge Simply Give 5 Appropriate Reply Of Everyday Quiz contests of the Daily Amazon Quiz Answer.

Already 1200 Members Win Prizes From our content. the next chance for You to give the right answers Quick Of All Questions, We Will Give You A Full Right Reply. Amazon Present Identical Query To All members, So Simply You Can give the answers

Amazon Quiz Answers Today 2nd June 2021

How to Eligible for Amazon Quiz Answers Today 2 June Win Pay Balance and other Exciting Prizes.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you guys have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with registered mobile, Email, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible for Win Pay Balance and another Exciting prize.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 2 June Win Pay Balance and another Exciting prize.

Quiz Name:- Amazon Daily Quiz (  Amazon Quiz Answers Today 2nd June 2021)- Win Pay Balance and another Exciting prize.
Quiz Prize:- Win Pay Balance and another Exciting prize.
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM2 June 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 2 June 2021, 11.59 Pm

Amazon Today’s Quiz Answers 2 June 2021

Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers – Win 10000 Pay Balance

Q1: How Many Actions Benefits Does …. 6 Have?

Answer: 6

Q2: Where Will You Place Harpic Power Fresh In Your Toilet ?

Answer: In The Bowl

Q3: What Statements Are True About Harpic Power Fresh 6 ?

Answer: All Of The Above

Q4: Harpic Power Fresh 6 Gives Long Lasting Pleasant Fragrance ?

Answer: True

Q5: How Long Does Harpic Power Fresh 6 Last?

Answer: 4 Weeks

Another Amazon Today’s Quiz Answers 2 June 2021

Amazon World Milk Day Quiz Answers – Win Rs.25000 Pay Balance

Here Is The World Milk Day Amazon Quiz Answers:

Q1: In 2001, World Milk Day Was Established By Which Organisation, ….. Nations?

Answer:  FAO – A

Q2: Leading Up To World Milk Day 2021, A Virtual Rally Named What Is Being Held Which Encourages People To Talk About A Specific Theme Each Day?

Answer: Enjoydairy – B

Q3: Drinking Milk Can Help Improve Your Health In Which Of These Ways?

Answer: All Of These – D

Q4: Happy Flap Is An Intelligent Sampling Platform From Which Country, That Created A Campaign For Clients To Reach Consumers On World Milk Day?

Answer:  India – B

Q5: Which Of These Was Another Nickname Given To Verghese Kurien- The ‘Father Of The White Revolution’ In India?

Answer: Milkman Of India – A

More Amazon Quiz Answers Today 2 June 2021

Amazon Funzone Solve The Sudoku Quiz Answers – Win Keep Your Mind Sharp

Here Is The Funzone Sudoku Amazon Quiz Answers:
Q1: Solve The Sudoku

Answer: ImageD

Q2: Solve The Sudoku

Answer: ImageA

Q3: Solve The Sudoku

Answer: ImageB

Q4: Solve The Sudoku

Answer: ImageC

Q5: Solve The Sudoku

Answer: ImageD

Today’s Amazon Quiz Answers 2 June 2021

Amazon Crack The Math Quiz Answers – Win Exciting Prizes

Here Is The Crack The Math Fun With Numbers Amazon Quiz Answers:

Q1: If 1/2 Of 6=9, What Is 1/3 Of 12?

Answer: B12

Q2: What Are The Values Of A,B And C If A+B+C=13 And AxBxC=36?

Answer: C2, 2, 9

Q3: Find The Missing Number

Answer: D42

Q4: Place 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70 And 80 So That Each Side Adds Up To 150

Answer: BIMAGE B

Q5: How Many Circles Contain Black Dots?

Answer: C5

More Amazon Quiz Answers Today 2 June 2021

Amazon Funzone Jackpot Quiz Answers – Win 75000 Pay Balance

Q1: World Environment Day Is Celebrated Every Year On……..

Answer: June 5th

Another Amazon Today’s Quiz Answers 2 June 2021

Amazon Jackpot Wednesdays Quiz Answers – Win Oneplus 9 5G, ₹20000 & More

Here Is The Jackpot Wednesdays Amazon Quiz Answers:

Q1: Which Of These Phrases Can You Use On Alexa to Take You To The Games Page?

Answer 1: All Of These

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 2nd June From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *