Amazon Quiz Answers Today 19th May 2021

Amazon Quiz Answers Daily 19th May Win 15000 Pay Balance, Amazon Road Safety Week Amazon Quiz Answers 19th May – Win 20000 Pay Balance, Today Amazon Jackpot Wednesdays Quiz Answers – Win HP Laptop  – You will enter the Today Amazon Quiz Answers and submit the correct answers to the Question of 19th May Amazon Quiz Answers Today, and You can Win 15000 Pay Balance, 20000 Pay Balance and Maore prizes.
Utilizing Your Mind & Knowledge Simply Give 5 Appropriate Reply Of Every day Quiz Contest Daily Amazon Quiz Answer.

Hey, Lotoo Member Now We Are Replace This Put up Day by day Like Our Free Recharge Tricks & Free Paytm Cash. So Guys Hold Following Our Blog By Subscribe Bell Notification From popup Display.

Already 1000 Members Win Prizes By our content. Now Probability For You. For Your Assist & answers Quick Of All Questions, We Will Give You A Full Right Reply. Amazon Present Identical Query To All members, So Simply You Can give the answers

amazon daily quiz 19 05 21
amazon daily quiz answers

How to Eligible for Amazon Daily Funzone 19th May Win 15000 Pay Balance.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you guys have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with registered mobile, Email, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible for Win 15000 Pay Balance.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details: Amazon Quiz Answers Daily Funzone 19th May Win 15000 Pay Balance.

Quiz Name:- Daily Quiz (  Amazon Quiz Answers Today 19th May 2021)- Win 15000 Pay Balance.
Quiz Prize:- 15000 Pay Balance
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM19th May 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 19th May 2021, 11.59 Pm

Amazon Today’s Quiz Answers 19th May 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 19th May Win 15000 Pay Balance.

1). Which Of These Phrases Can You Use On Alexa To Take You To The Games Page?

Answer 1: (D) All Of These

2). Indian Army’s Lieutenant Colonel Bharat Pannu Recently Broke A Guinness World Record In Which Of The Following Areas?

Answer 2: (D) Fastest Solo Cycling

3). Recently Which Band Featured In An Amul Advertisement Due To Their Upcoming Single
‘Butter’?

Answer 3: (A) BTS

4). Which Of These Countries Has Reportedly Decided To Drop Out Of The Forthcoming Tokyo Olympics?

Answer 4: (C) North Korea

5). Name This Animal Who Was Elle Woods Pet In Legally Blonde?

Answer 5: (B) Chihuahua

6). Whose Soldiers Discovered This Famous Stone Written with there Scripts, Held in the British Museum?

Answer 6: (D) Napoleon

Today Amazon Another Quiz Answers 19th May 2021

Amazon Road Safety Week Amazon Quiz Answers 19th May – Win 20000 Pay Balance.

Here Is The Road Safety Week Amazon Quiz Answers:

1). What Is The Theme Of The UN Road Safety Week 2021?

Answer 1: (C) Streets For Life #Love30

2). The UN Global Road Safety Week In 2021 Would Be Observed in Which Of These Weeks?

Answer 2: (D) 17th To 23rd May

3). One Of The Key Hashtags Associated With The UN Global Road Safety Week In 2021 Is #Love30 What Does 30 Denote Hore?

Answer 3: (C) Recommended Speed Limit Where People Walk, Live And Play

4). Which Of These Reasons Are Given By The UN For Why A 30 Km/H Speed Limit Is Beneficial?

Answer 4: (D) All Of These

5). In April. Which of These Countries Set Up A Target To Set A National Urban/Village Speed Limit Of 20 Mph By 2023?

Answer 5: (A) Wales

Today Amazon Jackpot Wednesdays Quiz Answers – Win Oneplus 9 5G, 20000 & More

Here Is The Jackpot Wednesdays Amazon Quiz Answers:

1). Which Character Did Will Smith Played In “The Pursuit Of Happyness” Movie?
Options:
1. Jordan Belfort
2. Chris Gardner
3. Bill Gates
4. Steve Jobs

Answer 1: Chris Gardner

Today Amazon Jackpot Wednesdays Quiz Details: 

Quiz Name:- Daily Quiz (  Amazon Quiz Answers Today 19th May 2021)- Win 15000 Pay Balance.
Quiz Prize:- Oneplus 9 5G, 20000 & More
Period:- 5 May 2021
Total no of Prize – 1
Winner List Will Announce On – 31st May 2021 

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 19th May From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *