Amazon Quiz Answers Today 19th August 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone Amazon Quiz Answers Today 19th August 2021 Win Pay Balance. Amazon Quiz Answers Today 19th August 2021 Win Pay Balance and many Exciting Prizes. enter the Today Amazon Quiz Answers and submit the correct answers to the Question of 19th August  Amazon Quiz Answers Today, and You can Win Pay Balance and Exciting Prizes.

Amazon Quiz Answers Today 19th August  2021 Win Pay Balance

  • Amazon Quiz Answers Today 19th August 2021 – Win Rs.15000 Pay Balance
  • Amazon World Entrepreneurs Day Quiz Answers today 19th August 2021 – Win 20000

Amazon Daily Quiz answer, Amazon Quiz Answers Daily Funzone, Amazon Quiz Answers Today 19th August 2021- Hello Guys, welcome to Lotoo, hope you all enjoy the daily Amazon Quiz Answer. you can join today’s Amazon Quiz Answers Daily Funzone in 19th August and Win Pay Balance & Smart Phone.

Amazon is a big company and they launch various short quiz answers every day and offer some cool prizes and gifts. if you want to join today’s amazon quiz answer contest then you have to enter today’s Amazon Quiz on 19 August . Join Amazon Quiz Answers Today 19th August  2021 and you can be the winner luckily.

Today Amazon Funzone Quiz Answers 19th August 2021

Amazon Daily Quiz is the trending and popular query among people. people can find all the answers to the Daily Amazon Quiz 2021. here people can find all the correct answers to the question of the Daily Amazon Quiz Answer. here all the correct Answers are present, where you can choose the correct answer and become a lucky draw winner.

Amazon Quiz Answers 2021, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Today Quiz Answers, Answers, Amazon Daily Quiz Today Answers, Amazon Quiz Answer Today, Amazon Quiz Today,  Amazon Daily Quiz Time Answers,  Amazon Daily Quiz Time,  Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Today,  Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Quiz Answers.

Amazon Quiz Answers Today 19th August 2021

How to Eligible for Amazon Today Quiz Answers 19 August 2021 – Win Pay Balance and Exciting prizes.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with a registered mobile number or email id, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible to WinPay Balance & Smart Phone.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 19th August WinRs. 15000 Pay Balance

Quiz Name:- Daily Quiz on Amazon Quiz Answers Today 19th August 2021 Win 15000 Pay Balance
Quiz Prize:-  Win 50K Pay Balance and Exciting prizes.
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM, 19th August 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 19 August 2021, 11.59 Pm

Amazon Quiz Answers Today 19 August 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 19th August – Win Rs.15000 Pay Balance

Here Is The Amazon Funzone Answers Today 19th August:

Q1- Albino Palm Civet Was Sighted Recently After 129 Years In Satkosia Tiger Reserve In Which State?

Answer 1: Odisha

Q2- Which Company Is Selling Off Yahoo And AOL For About Half Of The Cost It Paid To Acquire Them?

Answer 2: Verizon

Q3- Mark Selby Recently Became A Four-Time World Champion In Which Sport?

Answer 3: Snooker

Q4- Name The Tallest Version Of This In The World.

Answer 4: Kingda Ka

Q5- Name This Breed Of Cat

Answer 5: Bengal Cat

Amazon Quiz Answers Today 19 August 2021

World Entrepreneurs Day Amazon Quiz Questions Answers 19th August – Win 20000

Q1- This Legendary Businessman Was Also The First Person To Receive What Issued In India?

Answer 1: Commercial Pilot License

Q2- This Famous Businessman Began A Business Trading What In Late 1950s, Calling The Business Reliance Commercial Corporation?

Answer 2: Spices

Q3- She Is Founder Of The Indian Biopharmaceutical Company Biocon.

Answer 3: Kiran Mazumdar-Shaw

Q4- This Business Magnate Known For His Relationship With Mahatma Gandhi, Established Businesses Across Sectors. Name Him

Answer 4: Ghanshyam Das Birla

Q5- This Famous Freedom Fighter And Industrial Has A Management Institute Named After Him In Which City?

Answer 5: Mumbai

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions: – 19th August  2021

  • This quiz will announce on 19th August  From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *