Amazon Quiz Answers Today 18th July 2021

Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Answers Today 18th July 2021 Win Pay Balance and another Exciting prize. Today play the Amazon Daily Funzone Quiz Answers and Win Pay Balance. find All the Correct Answer and Submit to Win Pay Balance and other Exciting prizes.

  • Amazon Quiz Answers Today 18th July 2021 Win 15000 Balance
  • Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answers 18 July 2021: 30000
  • Amazon International Chess Day Quiz Answers For Today Win 20000

Hello, guys Welcome to the new and fresh Amazon Daily Quiz Contest. enter the Amazon Quiz Answers Today 18th July 2021, and submit the correct answers to the Question of 18 July Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today 18th July 2021 and You can Win Pay Balance and More prizes.

Amazon Daily Quiz Answers – you can Utilize Your Mind & Knowledge Simply Give 5 Appropriate Reply Of Everyday Quiz contests of the Daily Amazon Quiz Answer.

Already 1250 Members Win Prizes From our content. the next chance for You to give the right answers Quick Of All Questions, We Will Give You A Full Right Reply. Amazon Present Identical Query To All members, So Simply You Can give the answers

Amazon Daily Funjone Quiz Answers Today 18th July 2021

How to Eligible for Amazon Quiz Answers Today 18th July Win Pay Balance and other Exciting Prizes.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you guys have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with registered mobile, Email, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible for Win Pay Balance and another Exciting prize.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 18th July Win Rs.15000 Pay Balance and another Exciting prize.

Quiz Name:- Amazon Daily Quiz (  Amazon Quiz Answers Today 18th July 2021)- Win Rs.15000 Pay Balance and another Exciting prize.
Quiz Prize:- Win Rs.15000 Pay Rs. Balance 
Quiz Time & Date
 – 12 AM to 11.59 PM, 18th July 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 18th July 2021, 11.59 Pm

Amazon Quiz Answers Today 18th July 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 18th July 2021 – Win Rs.15000 Pay Balance

Here Is The Amazon Daily Funzone Answers 18th July 2021:

Q1:- ‘The Green Queens Of … Book Compilation Of The Extraordinary Works Done By Which Group Of Women?

Answer 1: Forest Officers

Q2:- NISAR Is A Joint Earth-Observing Mission Between ISRO And Which Other Space Agency?

Answer 2: NASA

Q3:- In A First, Astronomers Have Recently Detected A ‘Space Hurricane’ In Earth’s Upper Atmosphere In Which Region?

Answer 3: North Pole

Q4:- In Which Place Will You Have To Go Normally To Experience This Service?

Answer 4: Spa

Q5:- What Do You Call This Particular Yoga Pose?

Answer 5: Chakrasana

Another Amazon Quiz Answers Today 18th July 2021

Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answers Today 18th July 2021  – Win 30000 Pay Balance

Q:- When Does The Upcoming Prime Day Sale Start?

Answer 1: 26th July

More Amazon Quiz Answers Today 18th July 2021

Amazon International Chess Day Quiz Answers For Today 18th July 2021 – Win ₹20000

Q1:- What Is The Highest Title For Professional Chess Players?

Answer: Grandmaster

Q2:- Who Won The First Modern International Chess Tournament Held In London In 1851?

Answer: Adolph Anderssen

Q3:- At The Start Of A Chess Game, How Many Pieces Are There In Total On A Chess Board?

Answer: 32

Q4:- How Many Square Boxes Are There In A Chess Board?

Answer: 64

Q5:- In Which Year Was The World Chess Federation Officially Founded?

Answer: 1924

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 18th July From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winner.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *