Amazon Quiz Answers Today 17th July 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 17th July Win Pay Balance.Amazon Quiz Answers Today 17th July 2021 Win Pay Balance and many Exciting Prizes. enter the Today Amazon Quiz Answers and submit the correct answers to the Question of 17th July Amazon Quiz Answers Today, and You can Win  Pay Balance and Exciting Prizes.

Amazon Quiz Answers Today 17th  July 2021

  • Amazon Quiz Answers Today 17th July 2021 – Win Rs.5000 Pay Balance
  • Amazon Vivo Y73 Quiz Answers Today 17th July 2021 Win ₹10000
  • Amazon Samsung Galaxy M21 2021 Edition Quiz Answers Win 5000

Amazon Daily Quiz answer, Amazon Quiz Answers Daily Funzone, Amazon Quiz Answers Today 17th  July 2021- Hello Guys, welcome to Lotoo, hope you all enjoy the daily Amazon Quiz Answer. you can join today’s Amazon Quiz Answers Daily Funzone in 17th July and Win Pay Balance & Smart Phone.

Amazon is a big company and they launch various short quiz answers every day and offer some cool prizes and gifts. if you want to join today’s amazon quiz answer contest then you have to enter today’s Amazon Quiz on 17th July . Join Amazon Quiz Answers Today 17th July 2021 and you can be the winner luckily.

Today Amazon Funzone Quiz Answers 17th July 2021

Amazon Daily Quiz is the trending and popular query among people. people can find all the answers to the Daily Amazon Quiz 2021. here people can find all the correct answers to the question of the Daily Amazon Quiz Answer. here all the correct Answers are present, where you can choose the correct answer and become a lucky draw winner.

Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Today Quiz Answers, Answers, Amazon Quiz Today, Amazon Daily Quiz Today Answers, Amazon Daily Quiz Time, Amazon Quiz Answers 2021, Amazon Quiz, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Answer Today, Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Quiz Answers.

Amazon Quiz Answers Today 17th July 2021

How to Eligible for Amazon Today Quiz Answers 17th July 2021 – Win Pay Balance and Exciting prizes.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with a registered mobile number or email id, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible to WinPay Balance & Smart Phone.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 17th July May WinRs. 5000 Pay Balance

Quiz Name:- Daily Quiz on Amazon Quiz Answers Today 17th July 2021 Win 5000 Pay Balance
Quiz Prize:-  Win 5000 Pay Balance and Exciting prizes.
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM, 9th July2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 17th July2021, 11.59 Pm

Amazon Vivo Y73 Quiz Answers Today 17th July 2021 Win ₹10000

Vivo Y73 Quiz Amazon Details, Timing & Prizes

Quiz Title: – Amazon Quiz Vivo Y73
Quiz Prize: –  ₹10000
No. Of Winners: –  5 (Five)
Contest Period: – 16th July 2021 To 30th July 2021
Winner Announcement: –  30th August 2021

Details of Samsung Galaxy M21 2021 Quiz Amazon Quiz, Timing & Prizes (Samsung Galaxy M21 2021 QuizTime)

Quiz Title Amazon Quiz Samsung Galaxy M21 2021
Quiz Prize: 5000 As Amazon Pay Balance
No. Of Winners 5 (Five)
Contest Period: 15th July 2021 To 30th July 2021
Winner Announcement 30th August 2021

Amazon Quiz Answers Today 17th July 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 17th July – Win Rs.5000 Pay Balance

Here Is The Amazon Funzone Answers Today 17th July:

Q1). Proficient In Guerrilla Tactics, The COBRA Or Commando Battalion For Resolute Action Is A Special Operation Unit Of Which Force?

Answer: CRPF

Q2). The Maitri Setu, Also Called The Gateway Of Northeast, Is Built Over The Feni River To Link Which State With Bangladesh?

Answer: Tripura

Q3). “CROSSROAD” Which Recently Sold For $6.6 Million, Is The Most Expensive Digital Art Of What Kind?

Answer: Crypto Art

Q4). Which One Of These Is Not A Component Of This Activity?

Answer: Palette

Q5). Which Of These Actors Played This Character In A Movie That Also Starred Nicole Kidman?

Answer: Val Kilmer

Amazon Quiz Answers Today 17th July 2021

Amazon Vivo Y73 Quiz Answers For Today 17th July 2021 – Win ₹10000

Q1). What Is The Thickness Of Ultra Sleek Vivo Y73?

Answer: 7.38mm

Q2). What Is The Specification Of Vivo Y73 Rear Camera?

Answer: 64MP

Q3). Vivo Y73 Comes With 3GB Extended RAM

Answer: TRUE

Q4). Vivo Y73 Comes Loaded With ___ FlashCharge Technology

Answer: 33W

Q5). Which Camera Mode Of Vivo Y73 Makes Your Nights Brighter?

Answer: Super Night Mode

Amazon Quiz Answers Today 17th July 2021

Amazon Samsung Galaxy M21 2021 Quiz Answers For Today 17th July 2021 – Win Rs.5000 As Amazon Pay Balance

Q1). What Is The Camera Setup On The Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: 48MP Triple Camera

Q2). What Is The Battery Capacity Of The Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: 6000 MAh

Q3). What Is The Industry-Leading Display Technology On The Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: Super AMOLED

Q4). What Is The Screen Size Of Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: 6.4 Inches

Q5). What Is The Screen Resolution Of Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: FHD+

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions: – 17th July 2021

  • This quiz will announce on 17th July From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *