Amazon Quiz Answers Today 16th June 2021

Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Answers Today 16 June 2021 Win Rs.50000 Pay Balance and another Exciting prize. Today play the Amazon Daily Funzone Quiz Answers and Win Pay Balance. find All the Correct Answer and Submit to Win Pay Balance and other Exciting prizes.

  • Amazon Daily Funzone Quiz Answers 16 June 2021 – Win Rs.50000 Pay Balance
  • Amazon Father’s Day Quiz Answers – Win 20000 Pay Balance
  • Amazon Tecno Spark 7T Quiz Answers – Win Techno Smartphone

Hello, guys Welcome to the new and fresh Amazon Daily Quiz Contest. enter the Amazon Quiz Answers Today 16th June 2021, and submit the correct answers to the Question of 16 June Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today 16th June 2021 and You can Win Pay Balance and More prizes.

Amazon Quiz Answers Today 16th June 2021
Amazon Quiz Answers Today 16th June 2021

Amazon Daily Quiz Answers – you can Utilize Your Mind & Knowledge Simply Give 5 Appropriate Reply Of Everyday Quiz contests of the Daily Amazon Quiz Answer.

Already 1200 Members Win Prizes From our content. the next chance for You to give the right answers Quick Of All Questions, We Will Give You A Full Right Reply. Amazon Present Identical Query To All members, So Simply You Can give the answers

Amazon Daily Funjone Quiz Answers Today 16th June 2021

How to Eligible for Amazon Quiz Answers Today 16 June Win Pay Balance and other Exciting Prizes.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you guys have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with registered mobile, Email, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of the amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible for Win Pay Balance and another Exciting prize.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details:

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 16 June Win 50000 Pay Balance and another Exciting prize.

Quiz Name:- Amazon Daily Quiz (  Amazon Quiz Answers Today 16th June 2021)- Win Rs.50000 Pay Balance and another Exciting prize.
Quiz Prize:- Win Rs.50000 Pay Rs. Balance 
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM, 16 June 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 16th June 2021, 11.59 Pm

Amazon Quiz Father’s Day 16 June 2021 Details:

Quiz Prize: Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance
Total Prizes: 1 Prize
Based On: General Knowledge
Available On: Amazon App
Period: 11 June To 24 June 2021
Winner Announcement: 4th July 2021.

Amazon Quiz Tecno Spark 7T 16 June 2021 Details:

Quiz Prize: TECNO Spark 7T(Jewel Blue, 64GB Storage, 4GB RAM) 48 MP AI Dual Rear Camera with 6000 MAh Battery) 
Total Prizes: 50 Prizes
Based On: General Knowledge
Available On: Amazon App
Period: 5 June To 30 June 2021
Winner Announcement: 5 16 July 2021

Amazon Quiz Answers Today 16 June 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 16th June 2021 – Win 50000 Pay Balance

Here Is The Amazon Daily Funzone Answers 16th June 2021:

Q1). In April 2021, Which Space Agency Launched The SHIELDS Mission?

Answer: NASA

Q2). Which Football Club Topped The EPL Table In 2020-21 To Win Its Fifth Premier League Title?

Answer: Manchester City

Q3). Who Has Recently Won The Best Actor Oscar In 2021 For Playing An Old Man With Dementia?

Answer: Anthony Hopkins

Q4). Name These Nomadic People Of The Sahara Desert Who Are Known For Their Unique Tea Ceremony And Blue Coloured Veil.

Answer: Tuaregs

Q5). Which Of The Following Was Invented By Alan Shugart While Working For This Company?

Answer: Floppy Disk

Amazon Quiz Answers Today 16th June 2021

Amazon Father’s Day Quiz Answers 16 June 2021 – Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

Q1). This Year, Father’s Day Will Be Celebrated On?

Answer: 20th June 2021

Q2). According To The Quote By Galileo, Who Is The Father Of Invention?

Answer: Doubt

Q3). Who Is Known As The “Father Of India” ?

Answer: Mahatma Gandhi

Q4). What Type Of Animal Species Has Fathers Who Give Birth To Their Young?

Answer: Seahorses

Q5). What Is The Name Of Simba’s Dad In The Lion King?

Answer: Mufasa

Another Amazon Quiz Answers Today 16th June 2021

Amazon Tecno Spark 7T Quiz Answers 16 June 2021 – Win TECNO Spark 7T

Q1). What Are The Camera Specifications Of Tecno Spark 7T?

Answer: 48MP Dual Camera

Q2). What Is The Battery Capacity Of Tecno Spark 7T?

Answer: 6000mAh

Q3). Which Processor Used In Tecno Spark 7T?

Answer: Helio G35 Processor

Q4). What Special Feature Does Tecno Spark 7T Offer?

Answer: All Of The Above

Q5). Which Display Is Used In Tecno Spark 7T ?

Answer: HD+IPS Display

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 16th June From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *