Amazon Quiz Answers Today 15th May 2021

Amazon Quiz Answers Daily 15th May Lucky Draw Win 5000– You will enter the Today Amazon Quiz Answers and submit the 5 correct answers to the Question of 15th May Amazon Quiz Answers Today, and You can Win 5000 Pay Balance
Utilizing Your Mind & Knowledge Simply Give 5 Appropriate Reply Of Every day Quiz Contest Daily Amazon Quiz Answer.

Hey, Lotoo Member Now We Are Replace This Put up Day by day Like Our Free Recharge Tricks & Free Paytm Cash. So Guys Hold Following Our Blog By Subscribe Bell Notification From popup Display.

Already 1000 Members Win Prizes By our content. Now Probability For You. For Your Assist & answers Quick Of All Questions, We Will Give You A Full Right Reply. Amazon Present Identical Query To All members, So Simply You Can give the answers

amazon daily quiz 15 05 21
amazon daily quiz answers

How to Eligible for Amazon Daily Funzone 15th May Win 5000 Pay Balance.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you guys have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with registered mobile, Email, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible to Win 5000 Pay Balance.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details: Amazon Quiz Answers Daily Funzone 15th May Win 5000 Pay Balance.

Quiz Name:- Daily Quiz (  Amazon Quiz Answers Today 15th May 2021)- Win 5000 Pay Balance.
Quiz Prize:- 10000 Pay Balance
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM15th May 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 15th May 2021, 11.59 Pm

Amazon Today’s Quiz Answers 15th May 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 15th May Win 5000 Pay Balance.

1). Which Of These Institutes Recently Launched Anandam. The Center For Happiness’?

Answer 1: (D) IIM Jammu

2). Lakhta Center, Europe’s Tallest Tower Was Built In Which Country?

Answer 2: (B) Russia

3). Mount Merapi, Which Recently Erupted, Is An Active Volcano In Which Country?

Answer 3: (A) Indonesia

4). These Wrinkles Near The Eye Are Commonly Called What?

Answer 4: (C) Crow’s Feet

5). Which Two Characters Dropped Crumbs Of This In The Forest And Then Were Lured Into a Witch’s Home?

Answer 5: (C) Hansel And Gretel

Another Amazon Today’s Quiz Answers 15th May 2021

Amazon Health And Safety Quiz Answers Today Win Be The Health Champ on 15th May 2021

The Health And Safety Amazon Quiz Answers Is Here:

1). Which Of These Is The Corona Virus Tracker App Launched By The Government of India?

Answer 1: (A) Aarogya Setu

2). Which Of These Is A Toll-Free 24×7 National Helpline Number For Corona-Virus?

Answer 2: (D) 1075

3). As Per WHO Guidelines After Showing COVID-19 Symptoms One Has To Isolate For How
Many Days?

Answer 3: (C) 14

4). A Breathing Exercise Done By Laying On Your Chest That Can Help With Flow Of Oxygen In The Body Is Called

Answer 4: (B) Proning

5).

Answer 5: 

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 15th May From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *