Amazon Quiz Answers Today 14th May 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 14th May Win 10000 – You will enter the Today Amazon Quiz Answers and submit the 5 correct answers to the Question of 14th May Amazon Quiz Answers Today, and You can Win 10000 Pay Balance
Utilizing Your Mind & Knowledge Simply Give 5 Appropriate Reply Of Every day Quiz Contest Daily Amazon Quiz Answer.

Hey, Lotoo Member Now We Are Replace This Put up Day by day Like Our Free Recharge Tricks & Free Paytm Cash. So Guys Hold Following Our Blog By Subscribe Bell Notification From popup Display.

Already 1000 Members Win Prizes By our content. Now Probability For You. For Your Assist & answers Quick Of All Questions, We Will Give You A Full Right Reply. Amazon Present Identical Query To All members, So Simply You Can give the answers

amazon daily quiz 14 05 21
amazon daily quiz answers

How to Eligible for Amazon Daily Funzone 14th MayWin 10000 Pay Balance.

1) You can play this quiz on Amazon Application only, so you guys have to download & install the Amazon Android application or iOS applications from Google Play Store or Apple’s Application Store.

2) First you Open the App and Sign-in into your Amazon Account with registered mobile, Email, and Password (Create an account if have not any Amazon account)

3) Now you go to the Amazon Quiz offer section by clicking > Menu > Program & Features > FunZone section of amazon Application

4) Now you just click the quiz option and tapping the “Start” Button

5) You have to answer all questions correctly and you can be eligible to Win 10000 Pay Balance.

6) The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list soon.

Today Amazon Quiz Answers Details: Amazon Quiz Answers Daily Funzone 14th May Win 10000 Pay Balance.

Quiz Name:- Daily Quiz (  Amazon Win Oneplus TV Quiz Answers Today 14th May 2021)
Quiz Prize:- 10000 Pay Balance
Quiz Time & Date – 12 AM to 11.59 PM14th May 2021
Total no of Questions – 5
Winner List Will Announce On – 14th May 2021, 11.59 Pm

Amazon Today’s Quiz Answers 14th May 2021

Amazon Quiz Answers Daily Funzone 14th May Win 10000 Pay Balance.

1). Recently Launched Mitali Express Connects Dhaka In Bangladesh With Which Indian City?

Answer 1: (C) Siliguri

 

2). The World’s First Ship Tunnel Is Being Constructed In Which Country?

Answer 2: (B) Norway

 

3). International Theatre Institute, The World’s Largest Performing Arts Organization Founded in 1948 By UNESCO Is Headquartered In Which City?

Answer 3: (D) Paris

 

4). Who Among These Has Won A Gold Medal In Women’s Singles At The Commonwealth Games In This Sport?

Answer 4: (C) Manika Batra

 

5). In Which Country Would You Find This Famous Tourist Attraction Also Known As The Temple of Dawn?

Answer 5: (A) Thailand

 

Another Amazon Today’s Quiz Answers 14th May 2021

Amazon Pay Broadband Quiz Answers Today Win Rewards 14th May Win Rewards On Broadband.

 

1). Landline/ Broadband Payments On Amazon Less Than INR 10000, Can Be Made Through Which of these Methods?

Answer 1: (D) All Of These

 

2). If A Payment Is Successful Through Amazon Pay Balance, But The Landline/ Broadband Bill Payment Failed, What Is The Timeline For A Refund?

Answer 2: (A) Refund Would Be Done Instantly

 

3). On The Landline/ Broadband Bill Payment Screen On Amazon, The BBPS Logo Appears. What Does BBPS Stand For?

Answer 3: (B) Bharat Bill Pay System

 

4). Landline/ Broadband Payment On Amazon Can Be Made On Which Of These Platforms?

Answer 4: (D) All Of These

 

5).For Landline/ Broadband Bill Payments On Amazon Greater Than INR 10000, Which Of These Is A Valid Mode Of Payment?

Answer 5: (A) Amazon Pay UPI

 

 

Amazon Today’s Quiz Terms and conditions:

  • This quiz will announce on 14th May From 12 A.M. end next 24 hours
  • To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on App
  • Once you have signed in to Amazon App, and 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the questions correctly, you will be participating in a lucky draw.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and 1 participant will be selected as winners.
  • The lucky winner will be eligible for the winning price

You May Also Like

About the Author: lotoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *